Appartement à vendre

2 chambres 99 mètres carrés

Immoweb code : 5462173
Immoweb code : 5462173

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
99 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/01/2017
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bekijk de VIDEO van Residentie Victoria op www.SWEVERS.be

De totaal bewoonbare oppervlakte is 99,27m². Dit appartement heeft als indeling: een inkomhal met gastentoilet, berging en badkamer met ligbad. De nachthal biedt toegang tot de 2 slaapkamers. De grote woonruimte (27,40m²) heeft een prachtig terras (12,95m²), waar u ten alle tijde kan genieten van het buitenlucht. Daarnaast is er een open leefkeuken met aparte berging.

EXCLUSIEF EN LUXUEUS WONEN IN HOUTHALEN-OOST

Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject op de rand van het centrum van Houthalen-Oost. Hier kan je residentieel wonen in een rustige omgeving, combineren met de strategische ligging van deze regio tussen Genk en Houthalen. Bovendien kan u dit allesovergieten met een hoge eis aan comfortabel wonen in een nieuwbouw residentie waarbij hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen voorrang krijgt en waar u dankzij de grote terrassen voor- en achteraan uw tuingevoel tot in uw nieuwe droomappartement beleeft. De aankoop valt onder het BTW-stelsel voor de constructie, het grondaandeel valt onder het gunstige stelsel van registratie.
Met project Victoria wordt dit allemaal gerealiseerd. Langs de Weg naar Zwartberg wordt dit prachtige gebouw neergezet, bestaande uit 9 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers worden 4 appartementen gerealiseerd, op de 1ste verdieping 3 appartementen en op de 2e verdieping 2 penthouses. De bewoonbare oppervlakte varieert van 99,27m² tot 15

Contacter