Appartement à vendre

195000€

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 11371472
Immoweb code : 11371472

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Appartement met één slaapkamers en terras in hartje Mechelen.

Deze woonst is uitstekend gelegen te Moensstraat in Mechelen, een zijstraat van de Hoogstraat/Korenmarkt. Midden in het centrum, doch zeer rustig met alle voorzieningen kort in de nabijheid.

Het appartement werd drie jaar geleden gerenoveerd en is dus instapklaar. U betreedt het gebouw via de centrale inkomhal met de trap naar de tweede verdieping. Het appartement zelf beschikt eveneens over een inkomhal, dewelke toegang biedt tot alle ruimtes. Vervolgens komt u terecht in de leefruimte die geniet van enorm veel lichtinval. Aansluitend treft u de volledig geïnstalleerde keuken aan. Verder bevat de woonst één ruime slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer kan u zich begeven naar het achterliggend terras. In de kelder in er een compacte bergruimte aanwezig.

Kortom, een ideaal appartement als eerste woonst of als investering.

Extra's:
- EPC: 441 kWh/m²
- Elektriciteit conform
- Kleinschalig gebouw met beperkte kosten

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgeg. opp. zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter