Apartment for sale

* 195000€

1 bedroom 65 square meters

Immoweb code : 11371472
Immoweb code : 11371472
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
65 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Appartement met één slaapkamers en terras in hartje Mechelen.

Deze woonst is uitstekend gelegen te Moensstraat in Mechelen, een zijstraat van de Hoogstraat/Korenmarkt. Midden in het centrum, doch zeer rustig met alle voorzieningen kort in de nabijheid.

Het appartement werd drie jaar geleden gerenoveerd en is dus instapklaar. U betreedt het gebouw via de centrale inkomhal met de trap naar de tweede verdieping. Het appartement zelf beschikt eveneens over een inkomhal, dewelke toegang biedt tot alle ruimtes. Vervolgens komt u terecht in de leefruimte die geniet van enorm veel lichtinval. Aansluitend treft u de volledig geïnstalleerde keuken aan. Verder bevat de woonst één ruime slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer kan u zich begeven naar het achterliggend terras. In de kelder in er een compacte bergruimte aanwezig.

Kortom, een ideaal appartement als eerste woonst of als investering.

Extra's:
- EPC: 441 kWh/m²
- Elektriciteit conform
- Kleinschalig gebouw met beperkte kosten

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgeg. opp. zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch