Appartement à vendre

180000€

1 chambre 86 mètres carrés

Immoweb code : 10898929
Immoweb code : 10898929

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Knus appartement in het centrum van Oudenaarde

Désolé il n'y a pas de traduction française. Centraal gelegen 1-slaapkamerappartement in Oudenaarde

Ontdek dit uitstekende 1-slaapkamerappartement, gunstig gelegen in het hart van Oudenaarde. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een handige inkom die leidt naar de ruime leefruimte met een open ingerichte keuken. De grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en bieden een aangename sfeer in de hele ruimte.

Het appartement beschikt over één slaapkamer, ideaal voor een comfortabel en rustig toevluchtsoord. Daarnaast is er een praktische bergruimte/wasplaats die voor extra gemak zorgt. De badkamer is voorzien van een ontspannend bad.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is het aanwezige terras, waar u kunt genieten van frisse lucht en het buitenleven.

Voor uw ultieme gemak is er de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en handige parkeerplek voor uw voertuig.

Dit appartement is de perfecte kans voor wie op zoek is naar een centraal gelegen en goed onderhouden woning in Oudenaarde. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We helpen u graag uw nieuwe thuis te ontdekken.

Contacter