Apartment for sale

* 180000€

1 bedroom 86 square meters

Immoweb code : 10898929
Immoweb code : 10898929
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 1

Description

Knus appartement in het centrum van Oudenaarde

Sorry, there is no English translation. Centraal gelegen 1-slaapkamerappartement in Oudenaarde

Ontdek dit uitstekende 1-slaapkamerappartement, gunstig gelegen in het hart van Oudenaarde. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een handige inkom die leidt naar de ruime leefruimte met een open ingerichte keuken. De grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en bieden een aangename sfeer in de hele ruimte.

Het appartement beschikt over één slaapkamer, ideaal voor een comfortabel en rustig toevluchtsoord. Daarnaast is er een praktische bergruimte/wasplaats die voor extra gemak zorgt. De badkamer is voorzien van een ontspannend bad.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is het aanwezige terras, waar u kunt genieten van frisse lucht en het buitenleven.

Voor uw ultieme gemak is er de mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en handige parkeerplek voor uw voertuig.

Dit appartement is de perfecte kans voor wie op zoek is naar een centraal gelegen en goed onderhouden woning in Oudenaarde. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We helpen u graag uw nieuwe thuis te ontdekken.

Get in touch