Appartement à vendre

* 310000€

1 chambre 93 mètres carrés

Immoweb code : 9838081
Immoweb code : 9838081
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Met Winterlinde, Zomerlinde, Koningslinde en Zilverlinde vind je in Park Linde 4 woonpaviljoenen met telkens 14 appartementen. Door te kiezen voor vier afzonderlijke residenties, zijn de volumes lager, en geniet je van meer licht en een ruime tuin (tot 276 m²) of terras (tot 163 m²).

De vier residenties zijn opgedeeld in verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 73 m² tot 215 m²). De bovenverdiepingen bestaan uit penthouses met grote terrassen die uitkijken over de groene omgeving. Onderaan lopen privétuinen natuurlijk over in het park. Geen afsluitingen dus, wel lage hagen die je tuin omzomen zonder het zicht op het park te belemmeren.

Park Linde is bewust autoluw. Parkeren kan zowel ondergronds als bovengronds, veilig afgesloten van de openbare weg met een automatische toegangspoort.

Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen. Er is vloerverwarming, vraag gestuurde ventilatie garandeert een gezond binnenklimaat en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een gevoel van ruimte in je woning.

We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je appartement piekfijn af te werken.

Ontdek het volledige project op www.parklinde.be of neem contact via [email protected] of 0488/942.643. Al 60 % verkocht in fase 1! Hier kan je kopen aan 6% btw.

Ce bien fait partie du projet Park Linde

Contacter