Appartement à vendre

*

2 chambres 93 mètres carrés

Immoweb code : 9838084
Immoweb code : 9838084
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Park Linde is een doordachte en duurzame herbestemming van oude bedrijfsgebouwen naar 4 woonresidenties in een park van 17.000 m². De nieuwe woongelegenheden nemen slechts 10% in van het totale terrein in, de overige ruimte wordt ingepalmd door bomen, open ruimte, wadi’s, wandel- en fietspaden, zitbanken en speelpleintjes. Het park is autoluw, je vindt er rust en kinderen kunnen er veilig spelen.

Het park gaat over in het Beukenhof met de vlindertuin en het geboortebos. Waar je ook kijkt, overal zie je groen. Park Linde is dan ook een natuurlijke oase van rust en privacy. Mooi om te wandelen, nog mooier om te wonen.

Park Linde is bewust autoluw. Parkeren kan zowel ondergronds als bovengronds, veilig afgesloten van de openbare weg met een automatische toegangspoort. Onder 3 van 4 residenties zijn autostaanplaatsen, garageboxen, grote fietsenstallingen en extra bergruimtes voorzien. Ook onder de natuurlijke talud bovengronds is er plaats voor wagens en fietsen.

De vier residenties zijn opgedeeld in verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 73 m² tot 215 m²).
We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je appartement piekfijn af te werken, kortom, we ontzorgen je van a tot z. We bouwen je huis, maar creëren ook samen een thuis.

Ontdek het volledige project op www.parklinde.be

Hier kan je kopen aan 6% btw (voorwaarden op www.eribo.be/nieuws).
L

Ce bien fait partie du projet Park Linde

Contacter