Appartement à vendre

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 7237742

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Dit mooi appartement van 90 m² ligt op een boogscheut van het bruisende centrum. De school, de winkels, de stad Hasselt: ze zijn allemaal vlakbij. Voor makkelijk woon- en werkverkeer vindt je de autostrade slechts vier minuutjes verder.
Dit appartement op de eerste verdieping is uitermate geschikt voor jonge koppels of voor investeerders die op zoek zijn naar een opbrengsteigendom.

Via de inkomhal komt u terecht in de gezellige woonkamer met prachtige grote ramen. Vanuit de woonkamer betreden we de keuken. Deze ruime keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, microgolfoven en koelkast.

Terug in de hal heb je rechts een toilet en een berging. Aan de achterkant van het appartement vinden we de badkamer en twee slaapkamers van 14 m² en 10,5 m² terug. De tweede slaapkamer heeft een grote raampartij, via deze ruimte betreedt je het zalige terras.
De buitenruimte van dit appartement is een echte troef, je beschikt over een ruim terras van 13 m². Je kan hier zalig zonnen en heerlijk aperitieven, Ã . Schitterend! Het appartement is netjes beschut, dit zorgt voor de nodige privacy.

Dit appartement is voorzien van een nieuwe gasketel en het gebouw is volledige geïsoleerd. Bij dit appartement hoort een garagebox met kantelpoort voor een optimale veiligheid. De ligging biedt rust en het pand ligt tevens dichtbij het centrum. Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te gr

Contacter