Bien exceptionnel à vendre

995000€

4 chambres 400 mètres carrés

Immoweb code : 11370775
Immoweb code : 11370775

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
400 mètres carrés habitables
1035 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze architectenwoning werd in 2011-2012 gebouwd met architect Patrick Loete en zorgvuldig uitgekozen aannemers. Aan de voorkant kom je binnen via een strakke gevel met elegante lamellen. De woning is zeer lichtrijk met een prachtige vide en overal zicht op de groene omgeving.
De villa heeft een enorm ruimtegevoel. Naast de zeer ruime living en eetplaats vind je een hyper geïnstalleerde open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau, een sauna, een ruime zolder, een dubbele garage en een aparte motor- en fietsberging.
Ik koos alleen voor zeer kwalitatieve en duurzame materialen. En had ook veel aandacht voor groene technieken. Ondermeer zonnepanelen en een zonneboiler. Vandaar het zeer lage EPC van de woning. In de dubbele garage met sectionaalpoort staat een laadpaal voor elektrische voertuigen. De tuin is het hele jaar door kleurrijk door de veelheid van bloemen en planten. Op de verschillende terrassen kan je de hele dag door zon of schaduw opzoeken.
Ook op de eerste verdieping heb je een ruim terras met uniek zicht op de velden en de mooie bomenrij van het Schipdonkkanaal.
Er is tuinverlichting, automatische beregening en een grasrobot.
Binnen heb je een home cinema van Bose. De ingebouwde audio in de keuken is te bedienen via bluetooth. Het alarm met sirene is te bedienen via de telefoon. Ik leid je graag zelf rond in mijn woning. Geen makelaars aub.

Contacter