Bungalow à vendre

299000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11337123
Immoweb code : 11337123

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables

Description

Bungalow

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante gelijkvloerse woning met vele mogelijkheden!

Nabij Hasselt centrum en op een boogscheut van het Albertkanaal bevindt zich deze woning op een uiterst rustige locatie. De bereikbaarheid is erg goed door de vele invalswegen en de autosnelweg in de omgeving.

Deze gelijkvloerse woning in Kuringen-Heide van 1967 valt niet onder de renovatieverplichting. Echter kan er veel meerwaarde gecreëerd worden door het op te frissen van enkele ruimtes. We betreden de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte. De woon- en eetkamer beschikt over vele raampartijen wat het prettig en lichtrijk maakt. Verder kan de goed onderhouden keuken nog prima dienen, hiernaast komt u in een berging waar toegang is tot de zolder. De drie gelijkvloerse slaapkamers en de vernieuwde badkamer met douchecabine kan u bereiken via de nachthal. Verder zijn er parkeermogelijkheden in de inpandige garage en de oprit.

U kan de ruime, langwerpige tuin bereiken via de veranda. De tuin is afgesloten maar het perceel loopt nog enkele tientallen meters door. De tuin en het terras zijn erg rustig en genieten van privacy doordat er geen omliggende buren zijn achteraan en links van het perceel.

Troeven:
- Geen renovatieverplichting
- Rustig gelegen
- Kindvriendelijke buurt
- Af te werken zolder (geïsoleerde vloerplaat)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING va

Contacter