Immeuble mixte à vendre

185000€

116 mètres carrés

Immoweb code : 11310235
Immoweb code : 11310235

Aperçu

116 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain

Description

Handelspand met goeddraaiend café

Désolé il n'y a pas de traduction française. Interessante investering: handelspand met goeddraaiend café - gezond huurrendement – commerciële ligging
Een pand met veel licht en passage, dat al jarenlang dienstdoet als café? Een prima investering, met een gegarandeerd huurinkomen waar je weinig omkijken naar hebt. Dan is dit handelspand aan de bruisende Provinciestraat ideaal! – Overname handelsfonds bespreekbaar
Op het gelijkvloers van een kleinschalig pand(3 units) midden in de Provinciestraat, vind je dit handelspand dat momenteel wordt uitgebaat als café. Dat betekent dus een trouwe huurder en een vast inkomen! Middels overname handelsfonds kan er steeds een eigen invulling gegeven worden.
Het café zelf is makkelijk te onderhouden dankzij de verzorgde tegelvloer, en heeft heel wat zitruimte (ca 82m²) voor de klanten. Je hebt hier achteraan de toog met aansluitend een goed uitgeruste keuken van +/- 20m² met heel wat werkruimte. Centraal heb je het sanitaire gedeelte met 2 toiletten en een lavabo. Extra handig is ook de droge kelder van 12m². Ideaal om drank of voeding te stockeren. De huidige maandelijkse huuropbrengst bedraagt € 1.170,-.
Veel centraler dan dit wordt het niet, want je ziet hier in dé Provinciestraat. Dat wil zeggen: Veel passage, de tram en velostationnetjes quasi voor je deur, het centraal station om de hoek, de Ring op enkele minuten rijden, en de stad vlakbij.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12422/

Contacter