Immeuble mixte à vendre

749000€

3 chambres 528 mètres carrés

Immoweb code : 11084047
Immoweb code : 11084047

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
528 mètres carrés habitables
865 mètres carrés de terrain

Description

Immeuble mixte

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit prachtige handelspand met woonst vinden we terug in de Langstraat ter hoogte van nummer 8 in Montenaken. Deze slagerij is hier al jaar en dag een gevestigde waarde voor alle inwoners van deze gemeente en omstreken.
We genieten hier van een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Bovendien is de oprit naar de E40 slechts op een boogscheut gelegen.
Het handelsgedeelte werd hier altijd uitgebaat als slagerij, maar is geschikt voor diverse doeleinden.
Men beschikt hier over een totale oppervlakte van 199m²
Groot pluspunt is dat het handelsgedeelte een aparte voordeur heeft zodat deze volledig gescheiden is van het woongedeelte.
We betreden het woongedeelte via de inkom aan de zijgevel. Via de trap bereikt men meteen de eerste verdieping waar zich het woongedeelte bevindt. De leefruimte met open keuken vormt het hart van de woonst. Verder kan men op dit verdiep al 2 slaapkamers en de badkamer terugvinden.
Via een vaste trap bereiken we de masterbedroom van 88m².
Bovendien werd deze woonst volledig onderkelderd.
De woning is voorzien van 96 zonnepanelen (24.795 Wp)!
Maak een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de do

Contacter