Immeuble mixte à vendre

495000€

3 chambres

Immoweb code : 11240192
Immoweb code : 11240192

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
563 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Middenin het dorp van Meer en met een goede verbinding naar de invalswegenis deze goed onderhouden en instapklare woning met handelsruimte (82m2) en magazijn (60m2) gelegen.
Vooraan de straat is er de handelsruimte. Deze is netjes afgewerkt, kan afgesloten worden met automatische rolluiken en is voorzien van allerlei ingemaakte kasten. Hier is tevens een aparte sanitaire ruimte.
Via een deur kom je dan terecht in de woonruimte. Deze is onderverdeeld in een keuken , een ruime hoge open eetkamer met toegang tot het terras, een vide met een zithoek/tv-hoek en een hal met achterinkom en gastentoilet.
Via deze hal is er rechtstreeks toegang tot het grote magazijn.
In de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder en de trap naar de verdieping.
Op de eerste verdieping is er een ruime overloop waar de wasmachine, droger, verwarmingsketel en warmwaterboiler mooi zijn weggewerkt in een ingemaakte kastenwand. Met een paar treden naar beneden is er een dressing (kan ook dienst doen als slaapkamer). In het voorste gedeelte is er een zeer ruime slaapkamer met aanpalende dressing (voorheen ook een aparte slaapkamer)en een badkamer voorzien van douche, bad, toilet en dubbele lavabo met meubel. Via de overloop is er een trap naar de 2de verdieping waar zich nog een ruime slaapkamer en zolder bevindt. Dit pand heeft veel mogelijkheden (kangoeroewonen, creche,praktijk aan huis...), ideaal om wonen en werken te combineren! Voor meer info surf naar www.hetlak1.be.

Contacter