Immeuble mixte à vendre

1249000€

6 chambres

Immoweb code : 11354027
Immoweb code : 11354027

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
6240 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke woning is gelegen op een toplocatie op wandelafstand van het centrum van Kampenhout en omgeven door bos en velden in de nabijheid van natuurgebieden.
Goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en de E40/E314/E19.
De instapklare woning met laag KI is voorzien van alle comfort en afgewerkt met natuurlijke en hoogwaardige materialen.
U betreedt de woning via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime bureauruimte, kelder, woonkamer, eetkamer en de open keuken. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een prachtig zicht over het terras, zwembad, buitendouche en de diepe tuin tot in de boomgaard. Daarnaast is er een aparte ruime TV-kamer, een toilet en een wasplaats voorzien van de nodige aansluitingen voor het creëren van een tweede badkamer. Via een tweede hal heeft u toegang tot de garage en het terras met zwembad.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers en een kinderkamer met ingebouwde kast. Via een doorloopdressing komt u in de ruime badkamer uitgerust met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers en de bergzolder.
Aanpalend aan de vrijstaande woning vindt men een ruime loods met zonnepalen op het dak en inclusief een technische ruimte.
Dit pand is uitermate geschikt voor grote gezinnen (ev. kangoeroewoning), zelfstandige, vrij beroep, dierenliefhebbers, ...
Verkoop rechtstreeks van eigenaar
Makelaars gelieve zich te onthouden
Mis deze unieke kans niet

Contacter