Immeuble mixte à vendre

1100000€

4 chambres 244 mètres carrés

Immoweb code : 11004131
Immoweb code : 11004131

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
244 mètres carrés habitables
1508 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning met bouwjaar 1992, gekoppeld aan een loods (450 m²) is gelegen te Oosterzele, langs de Korte Ambachtstraat. Het goed situeert zich in een gebied met bestemming "ambachtelijke bedrijven en kmo's" volgens het vigerend gewestplan. Het onroerend goed is gelegen op +- 3 km van de E-40 te Wetteren, wat maakt dat dit goed een zeer commerciële ligging en hoge bereikbaarheid naar de grootsteden Gent en Brussel heeft . De woning is voorzien van een kelder, een gelijkvloers en een eerste verdieping.

Op het gelijkvloers zien we een inkomhal, toilet, leefruimte, eetplaats, keuken met ontbijthoek, koele berging, garage met automatische garagepoort, wasplaats, badkamer (inloopdouche + lavabo +toilet) en bureau.
Op de eerste verdieping zijn er drie (slaap)kamers, een archiefruimte en een badkamer (ligbad + dubbele lavabo +toilet).
De kelder is bereikbaar vanuit de koele berging, via een houten trap, centraal in de woning.

De woning is gekoppeld aan een loods van 15 meter breed op 30 meter diep. De loods is opgebouwd uit een staalconstructie en betonpanelen en heeft een kroonlijsthoogte van 6,00m. Achter en rechts van de loods is er een gedeelte overdekt en wordt afgesloten door een automatische garagepoort. Er is een nog een extra opslagruimte, die zich boven de bureau situeert, toegankelijk met een houten trap vanuit de loods met een oppervlakte van 30 m².

Contacter