Locaux commerciaux à louer

2500€ + 90€ par mois

120 mètres carrés

Immoweb code : 11136433
Immoweb code : 11136433

Aperçu

120 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen tussen de Vaartkom en de Dijle, op loopafstand van het historische centrum en het station, biedt deze casco ruimte een ideale locatie met een vlotte bereikbaarheid. Alle voorzieningen van de stadswijk Tweewaters liggen binnen handbereik. Het gebouw is energiezuinig en valt op door zijn grote raampartijen aan de straatzijde, wat zorgt voor maximale zichtbaarheid.

Met strakke lijnen en hoogwaardige afwerking heeft het gebouw een tijdloze uitstraling en is het een echte eyecatcher in het straatbeeld. Op de begane grond zijn verschillende commerciële ruimtes aanwezig, terwijl achter het gebouw een gezellige gemeenschappelijke binnentuin te vinden is.

Deze commerciële ruimte met een schitterende plafondhoogte heeft een bruto vloeroppervlakte van 120 m² en wordt casco verhuurd.

De commerciële ruimte wordt verhuurd aan €2.500 per maand + maandelijkse provisie van €90 voor gemeenschappelijke kosten (nutsverbruik is privatief af te sluiten). EPC in opmaak.

Bent u op zoek naar de ideale setting op een strategische locatie in Leuven om uw bedrijf, kantoor of praktijk te vestigen? Neem dan contact met ons op voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.
016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Contacter