Locaux commerciaux à vendre

449800€

134 mètres carrés

Immoweb code : 11297857
Immoweb code : 11297857

Aperçu

134 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben jij op zoek naar een commercieel pand in het hart van Antwerpen? Dan is dit instapklaar hoekpand aan de Nationalestraat echt iets voor jou!

Dit schitterend gelegen pand heeft alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf succesvol te runnen. Met een oppervlakte van 134 m² biedt dit pand voldoende ruimte om al je zakelijke activiteiten uit te voeren. Het is volledig verbouwd in 2014, waardoor het een moderne uitstraling heeft en voldoet aan alle hedendaagse eisen. Op het gelijkvloers vind je de handelsruimte, compleet met een handige kitchenette. Daarnaast is er op niveau -1 nog extra commerciële ruimte, inclusief twee bergruimtes en een multifunctionele werkruimte.

Dit pand is voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen. Met alarm, airco, muziekinstallatie en ingebouwde LED spots ben je verzekerd van een comfortabele werkomgeving. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft dit pand ook nog eens een gevelbreedte van maar liefst 17 meter! Hiermee trek je gegarandeerd de aandacht van potentiële klanten en creëer je een professionele uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een investering of naar een locatie voor eigen gebruik, dit pand biedt eindeloze mogelijkheden. Met het EPC LABEL B ben je verzekerd van energiezuinigheid en veiligheid wordt gegarandeerd doordat het asbestvrij is. Bovendien is er sinds februari 2023 een nieuwe elektrische boiler van maar liefst 300 liter geïnstalleerd.

Dus waar wacht je nog op? Benieuwd naar dit prachtige handelspand te koop in regio

Contacter