Loft à vendre

549000€

3 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 11049371
Immoweb code : 11049371

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
196 mètres carrés habitables
Étage : 2
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze unieke kans om een stukje geschiedenis te bezitten in een van de meest iconische fabriekspanden van de stad. Deze loft van 192m² biedt uitzonderlijke ruimte en comfort, perfect voor wie houdt van een unieke en stijlvolle leefomgeving.
De hoekligging van deze loft zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht gedurende de hele dag, en het is moeilijk om niet te vallen voor de betoverende sfeer van ruimtelijkheid die hier heerst. Met een indrukwekkende living van 54m², biedt deze woning genoeg ruimte om uw meubels en decoratieve visie tot leven te brengen. 

Direct grenzend aan de leefruimte vindt u een volledig uitgeruste open keuken, perfect om uw culinaire talenten te ontplooien en te genieten van gezellige diners met vrienden en familie.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze loft is de aparte hoektoren, die dienst doet als een afgesloten slaapkamer met een dressing. Dit is uw eigen privéoase waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de wereld.

Maar dat is niet alles. Deze woning beschikt over twee mezzanine's, die u elk naar eigen wens kunt inrichten als 2de en 3de slaapkamer en/of bureel.

Het ruime dakterras is perfect voor buitenentertainment, ontspanning en genieten van de frisse lucht.

Opslagruimte zal nooit een zorg zijn, want naast de twee bergingen binnen de loft, zijn er ook twee extra bergingen op het gelijkvloers om al uw spullen op te bergen.

Contacter