Loft à vendre

565000€

2 chambres 169 mètres carrés

Immoweb code : 11320203
Immoweb code : 11320203

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
169 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze voormalige katoenspinnerij onderging in 2017 een volledige renovatie en werd omgetoverd tot hoogwaardige lofts. Het gebouw ademt geschiedenis door de vele restanten van authentieke elementen.

Met een oppervlakte van 169 m² biedt deze loft overvloedige ruimte en natuurlijk licht. De combinatie van hoge plafonds (4,45m.) en grote glaspartijen zorgen voor de perfecte loftbeleving. De hoogwaardige materialen zullen ongetwijfeld de waardering van elke bewoner opwekken.

De vloercombinatie van een gietvloer en parket, de doordachte lichtarmaturen en de naadloze integratie van de op maat gemaakte keuken en livingkasten dragen bij aan de esthetiek van de loft.

De indeling omvat een inkom, een gastentoilet, een open keuken, een salon met toegang tot een terras en een mezzanineverdieping. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische wasberging. Voorbij het salon kom je in het slaapgedeelte, waar je beschikt over een ruime slaapkamer met dressing en een luxueuze badkamer.

Boven op de mezzanineverdieping is er momenteel een tweede slaapkamer en een bureau.

Ten slotte beschikt de loft over een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging en boven op het dak een groot gemeenschappelijk terras.
Wie dit wenst kan er ook een afgesloten autostaanplaats met laadpaal op de begane grond aankopen, vraagprijs 35.000 euro.


Waarom net dit aanbod overwegen?

-> hoogwaardige materialen
-> vloerverwarming
-> laag energieverbruik
-> EPC 107, label B
-> terras
-> nabij centr

Contacter