Maison bel-étage à vendre

299000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11294726
Immoweb code : 11294726

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables

Description

Bel-étage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze leuke en goed onderhouden doch te renoveren bel-étage bevindt zich in een residentiële straat in een rustige en gegeerde buurt te Ekeren-Donk. De woning geniet van een oprit + inpandige garage, een zonnige tuin en een leuk terrasje op het eerste verdiep. De woning ligt op een goed bereikbare en kindvriendelijke locatie, in nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. Park Hof De Bist is op wandelafstand!
Ideaal voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken en die wensen te renoveren om zo de woning in te richten naar eigen smaak!

Grootste troeven:
-Centrale locatie in gegeerde buurt!
-Westgerichte tuin (95m²)!
-Plek voor 2 auto's (oprit + garage)
-Leuke starters woning
-Veel lichtinval

Indeling:
-GLVL: inkomhal met aansluitend een berging (4m²). De Inpandige garage (22m²) en oprit bieden plaats voor 2 auto's. In de garage is er een apart toilet voorzien. Hierachter bevindt zich nog een technische ruimte (5m²) die doorgang biedt naar de gezellige west gerichte tuin (95m²).
-V1: Leuke L-vormige living (30m²) met voldoende lichtinval, aansluitend een niet- geïnstalleerde keuken (6m²). De living geniet ook van een terras (3m²) met uitzicht op de tuin.
-V2: Hier bevinden zich 3 slaapkamers (14m², 11m² & 6m²) alsook de badkamer (4m²) met WC, douche/ bad.

Voor meer informatie kan u terecht bij Area Partners. [email protected] of 03/284.60.60

Contacter