Maison de campagne à vendre

542500€

4 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11310133
Immoweb code : 11310133

Aperçu

4 chambres
210 mètres carrés habitables
1562 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige landhuis in Haacht is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een vleugje luxe. De open bebouwing is gelegen op een perceel van 15a 62 ca en beschikt over een mooie tuin met vijver en een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven.
Het huis, gebouwd in 1979 werd in 2007 grotendeels gerenoveerd in een rustieke stijl en telt maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers, wat ideaal is voor later of kan dienen voor een vrij beroep. De bewoonbare oppervlakte van 210 m² biedt voldoende ruimte voor iedereen. Achteraan het perceel is er een doorgang naar het aanpalende natuurgebied waar je uren kan wandelen en fietsen en genieten van de natuur.
Qua voorzieningen is dit landhuis van alle gemakken voorzien. Zo is er een ruime badkamer, 2 toiletten, een leefruimte met open haard, een garage met wasruimte, een kruipkelder (h: 1,50m) en een bergzolder. Tevens een alarminstallatie, een hemelwaterreservoir, een septische put en een waterontharder. De EPC-score is 327 / label D.
De tuin is zodanig georiënteerd waardoor je op elk moment van de dag zowel van zon als van schaduw kunt genieten. Daarnaast zijn er 5 parkeerplaatsen mogelijk op de oprit.
Nog niet voldoende? Wel dan beschikken we nog over uitgewerkte architecten plannen voor een mogelijke verbouwing (inbegrepen in de vraagprijs). Dit is een buitenkansje voor snelle beslissers.
Voor meer informatie en aanvraag bezoek: consulteer onze website: www.dekrem.be

Contacter