Maison de campagne à vendre

695000€

4 chambres 324 mètres carrés

Immoweb code : 11330423
Immoweb code : 11330423

Aperçu

4 chambres
324 mètres carrés habitables
7850 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De Vlaamse Ardennen is zonder twijfel één van de mooiste landschappen van Vlaanderen. Deze eigendom bestaat uit een karaktervolle hoeve en bijgebouwen en aanpalende graslanden.

De authentieke hoeve bestaat uit een woonhuis, een bijgebouw alias schuur en een 2de bijgebouw die zorgt voor extra leefruimte.

Het woonhuis betreden we via de ruime inkomhal.
Binnenshuis bevinden zich momenteel 2 woonkamers.

Waarvan 1 woonkamer mogelijk kan aangewend worden als bureauruimte.

De 2de woonkamer biedt een gezellige, open leefruimte, met een royale zithoek en een eetgedeelte. De raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Hier bevindt zich ook een trap richting een bijkomende leefruimte op het verdiep.

Deze leefruimte wordt getypeerd door haar prachtige houtstructuren tot in de nok. De ideale zithoek, leeshoek om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op het omliggend landschap. Deze keuken is voorzien van praktisch comfort.

Op de 1ste verdieping tref je 3 volwaardige slaapkamers aan. Tevens ook een badkamer welke is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, ligbad en toilet.

Tevens is er een kelder aanwezig die grotendeels de oppervlakte van de benedenverdieping beslaat.

Buitenshuis tref je een schuur aan die kan dienst doen als een dubbele garage maar eveneens kan ingericht worden naar een stalgebouw met meerdere boxen inclusief poetsplaats en zadelkamer voor het huisvesten van paarden en/of dieren.

Het 2de bijgeb

Contacter