Maison de maître à vendre

739000€ Ancien prix 789 000 €

5 chambres 346 mètres carrés

Immoweb code : 11262926
Immoweb code : 11262926

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
346 mètres carrés habitables
340 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit meesterlijk herenhuis, een ware parel die te koop staat in het bruisende centrum van Sint-Niklaas. Dit statige pand ademt een unieke charme en karakter uit, en biedt een zeldzame combinatie van historische grandeur en aanzienlijk potentieel voor commerciële doeleinden zoals een handelszaak of horecagelegenheid. Gelegen in het historische hart van Sint-Niklaas, onthult dit herenhuis zich als een oase van rust te midden van het stadsleven. De ligging biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en culturele hotspots, maar ook een sfeer van exclusiviteit.

Het herenhuis is een staaltje van indrukwekkende architectuur en tijdloze stijl. De gevel straalt klasse uit met zijn gedetailleerde ornamenten en authentieke elementen. Een imposante entree verwelkomt u in een wereld waar traditie en moderniteit harmonieus samensmelten. Binnenin wordt u begroet door ruime kamers met hoge plafonds, prachtige houten vloeren en elegante details. De combinatie van originele elementen en eigentijdse afwerkingen biedt een veelzijdige ruimte die gemakkelijk aangepast kan worden aan verschillende commerciële concepten.

Of u nu droomt van een boetiek, galerij of gastronomische hotspot, de ruimte is ideaal voor commerciële doeleinden. De keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur, biedt mogelijkheden voor een bloeiende horecazaak, terwijl de indrukwekkende leefruimtes flexibel kunnen worden ingezet voor diverse handelsactiviteiten. Te midden van de bruisende stad ontvouw

Contacter