Maison à vendre

429000€

3 chambres 231 mètres carrés

Immoweb code : 11368511
Immoweb code : 11368511

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
231 mètres carrés habitables
202 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een instapklare half open bebouwing, met oprit, garage en tuin, in centrum Aalst? Bijna onvindbaar natuurlijk.... tot nu!!

De Weggevoerdenstraat is een rustige straat, niet ver van het Vredeplein en vlak naast 'het klein parksken'. We hoeven niet te vertellen dat alle winkels en scholen op wandelafstand liggen. Ook de oprit E40 is vlot bereikbaar, alsook het station van Aalst.

Bij het binnenkomen treft u een ruime inkomhal met trap en apart toilet. Daarna komt u in de leefruimte vooraan de woning, met een grote schouw als blikvanger. De volledig uitgeruste keuken is nieuw geplaatst in 2008, samen met de aanbouw zelf. Deze ruimte is voldoende groot voor een aparte eetplaats. Verder de garage met elektrische poort, oprit voor 2 auto's, voor- en achtertuin met terras op keukenhoogte.

Boven een nachthal, 3 slaapkamers en de vernieuwde badkamer. Mits plaatsen van een vaste trap kan u van de zolder nog makkelijk 2 à 3 kamers maken. De droge kelder is ingedeeld in 3 aparte ruimtes, ideaal als berging en wasplaats.

De woning kreeg de voorbije jaren een grondige renovatiebeurt, met aandacht voor energetisch comfort. Een beetje liefde volstaat om deze naar uw eigen stijl om te vormen. De woning is, naast een nieuw dak, oa voorzien van;
- Zonnepanelen (nog groendestroomcertificaten)
- Batterij
- Warmtepomp met koeling
- HR++ beglazing en geïsoleerd dak

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons nog vandaag via [email protected] of 053 / 89 99 66

Contacter