Maison à vendre

375000€

2 chambres 325 mètres carrés

Immoweb code : 11258625
Immoweb code : 11258625

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
325 mètres carrés habitables
325 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is gelegen in een doodlopende straat, tussen Herdersem en Wieze. Aan rust zeker geen gebrek en op zonnige dagen kan je genieten van het mooie recent aangelegde terras, waar je van 's morgens tot 's avonds in het zonnetje kan zitten.

Op het eerste vlak scoort deze woning wat lager qua EPC (D), niet tegenstaande is het verbruik aan de lage kant. De woning is volledig gerenoveerd + geïsoleerd en heeft overal hoogrendementsglas. De twee gascassettes verwarmen op een gezellige manier de volledige woning.

De woning heeft enkele jaren geleden een volledige make over gekregen. Bij de renovatie is het authentieke karakter behouden met. Je bent gerust voor de volgende jaren want er is overal gestreefd naar een hoge afwerkingsgraad.

Vanuit de inkomhal heb je toegang tot de 1e slaapkamer, met daarnaast het toilet. Van daaruit kom je binnen in de gezellige hyper geïnstalleerd keuken waar elke hobbykok zich kan uitleven. De keuken sluit naadloos aan op de lichtrijke leefruimte met hoge plafonds.

Op het tussenverdiep is er de badkamer met een grote inloopdouche en boven is de tweede slaapkamer met op maat gemaakte kasten (mogelijkheid tot maken van een 3e slaapkamer) . Hier ook zijn de authentieke elementen behouden.
Er is ook nog een kelder met ruimte voor wasmachine en droogkast.

Parkeren kan op de oprit, waar er plaats is voor 1 wagen, alsook nog een ruime plaats onder de carport, gelegen achter de poort. Tussen het terras en de tuin is er nog een handige berging.

Contacter