Maison à vendre

325000€

3 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 11354077
Immoweb code : 11354077

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
132 mètres carrés habitables
520 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime gezinswoning met omheinde tuin in het landelijke Teralfene, aan de rand van het Pajottenland met tal van fiets- en wandelroutes.

Gelegen in een rustige wijk, op wandelafstand van bus (250m) en trein (1km) en nabij belangrijke invalswegen (E40 Affligem). Rechtstreekse treinverbinding naar Brussel (14 min).

Op het gelijkvloers betreedt men de authentieke inkomhal met toegang tot de ruime leefruimte met zithoek en eetkamer, en aansluitend praktische keuken met ontbijthoek en zicht op de tuin. Achteraan de woning bevinden zich de badkamer met inloopdouche en aparte wasplaats.

Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers en een aparte bureauruimte, die tevens dienst kan doen als dressing. De ruime geïsoleerde zolder is toegankelijk via een vaste trap en kan omgevormd worden tot 3de slaapkamer.

De uitgestrekte tuin met aangelegd terras biedt veel mogelijkheden voor wie houdt van de rust en het groen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het bouwen van een extra garage/tuinhuis achteraan de tuin, met toegang tot de straat. Vooraan is reeds een grote garage met extra bergruimte voorzien (voorgevel) eveneens met toegang tot de tuin.

Uitstekende locatie: school, supermarkt, gym op <1km. Rustig gelegen, doch zeer vlotte bereikbaarheid.

Dubbel glas, centrale verwarming en warmwaterboiler aanwezig. Overstappen van stookolie naar gascondensatieketel volstaat om aan de renovatieverplichting te voldoen (geschatte kostprijs: €6000). Gas is reeds aanwezig in de straat.

Contacter