Maison à vendre

595000€ Ancien prix 675 000 €

Immoweb code : 11234578
Immoweb code : 11234578

Aperçu

167 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit opbrengsteigendom is schitterend gelegen in centrum Antwerpen, in de schaduw van Den Bell en op wandelafstand van het begeerde Zuid, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en invalswegen.
Dit te renoveren gebouw is momenteel vergund voor 3 wooneenheden en een commercieel gelijkvloers.

Het gebouw omvat volgende indeling:
Op de gelijkvloers krijgen we enerzijds toegang tot een ruime (te renoveren) polyvalente ruimte van +/- 150m² die toegankelijk is via een dubbele poort gelegen naast de inkom van het woongedeelte. Deze ruimte biedt de mogelijkheid en oppervlakte voor ambacht, kantoorruimte, restaurant, koffiebar etc....
Anderzijds krijgen we via de centrale inkomhal van het woongedeelte toegang tot de kelder (25m²), een sanitaire ruimte en een ingerichte gemeenschappelijke keuken.

Wanneer we de 1ste verdieping betreden vinden we een 1-slaapkamerappartement van 56m², dit appartement bestaat uit een woonkamer met keuken enerzijds en een slaapkamer met badkamer anderzijds. Op het 2de verdiep bevinden zich 2 studentenkamers met beiden een oppervlakte van 18,5m². Deze kamers beschikken ieder over een eigen, privatieve badkamer. Op de 3de verdieping vinden we eveneens 2 studentenkamers van beiden 15,5m². Deze beschikken niet over een privatieve badkamer, maar delen hun sanitaire ruimte op de 4de verdieping.

Dit gebouw op toplocatie is ideaal voor wederverkoop of als opbrengsteigendom na renovatie, twijfel dus niet en overtuig uzelf tijdens een bezoek ter plaatse!



Contacter