Maison à vendre

750000€

4 chambres 280 mètres carrés

Immoweb code : 11377502
Immoweb code : 11377502

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
280 mètres carrés habitables
1223 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze unieke parel in Mariaburg, gelegen aan de charmante Leo Vermandellei, in de schaduw van de pittoreske kerk op het Van de Weyngaertplein. Dit bijzondere pand, ooit een dokterswoning, staat op een royaal perceel van ongeveer 1.223 m².

Betreed de woning via de smeedijzeren voordeur en stap binnen in een wereld van vakmanschap en aandacht voor detail. Het fijn afgewerkte schrijnwerk transformeert elke ruimte in een individueel kunstwerk en geeft het gevoel van een majestueuze herenwoning uit het begin van de vorige eeuw. Hoewel het huis zelf dateert uit de midden jaren zestig, biedt het alle modern comfort dankzij solide betonstructuren en een doordachte indeling.

In het voorste gedeelte bevinden zich de statige eetkamer en het voormalige dokterskabinet, terwijl achterin een ruime leefruimte, keuken en veranda uitnodigen tot ontspanning en toegang bieden tot de prachtig aangelegde, zonovergoten tuin. Natuurlijk licht stroomt binnen door de talrijke ramen, die een naadloze verbinding met de buitenruimte creëren.

De woning telt een netto bewoonbare oppervlakte van 280 m², met vier ruime slaapkamers die allen uitkomen op de elegante nachthal en een zolder van ongeveer 80 m² die mogelijkheden biedt voor verdere uitbreiding tot wel 360 m².

De villa is compleet met een inpandige garage en een extra carport naast het huis, alsook een aparte wasplaats en een handige bergkelder.

Gelegen in een wijk bekend om zijn boeiende geschiedenis en prachtige herenhuizen, vlakbij p…

Contacter