Maison à vendre

388000€

3 chambres

Immoweb code : 11328255
Immoweb code : 11328255

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
986 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze karakteristieke villa gelegen in het landelijke Avelgem betreft werkelijk een vastgoedtopper. De niet-alledaagse indeling is verrassend!

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zonnepanelen
- Regenput
- Elektriciteit is conform het AREI
- Meer info... lees verder!!

De ruime inkomhal, met toegang tot alle verschillende ruimtes in de woning, nodigt ons meteen uit in deze woning. Een lichtrijke woonkamer en salon, met heel veel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen (reeds dubbele beglazing). Geïnstalleerde aparte leefkeuken met heel wat kastruimtes die zéér goed onderhouden werd mét directe toegang tot de praktische kelderberging. Achterliggend de recent vernieuwde geïnstalleerde badkamer met ligbad/douche/wastafel en inmaakkasten.

De verdieping omvat een open nachthal die kan dienen als een bureauruimte/zithoek. Drie ruime slaapkamers van maar liefst 15 m2, 15 m2 en 11 m2 met surplus toegang tot de praktische zolderruimte die volledig geïsoleerd werd.

Het is héérlijk vertoeven in de fraai aangelegde, zonnige tuin met perfecte oriëntatie waar het de hele dag door genieten is! Meerdere uitwegen, meerdere garageruimtes, meerdere opritten zijn aanwezig wat mooi meegenomen is en dit allemaal op een totale perceeloppervlakte van 986 m2.

Om het plaatje compleet te maken bevindt zich naast de woning een ongeziene ruime garage/atelier met aanpalende technische ruimte en wasruimte. Een ruimte die vaak cruciaal is in de zoektocht voor bepaalde mensen die niet al te vaak

Contacter