Maison à vendre

500000€

3 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 10652022
Immoweb code : 10652022

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
196 mètres carrés habitables
464 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Word eigenaar van deze moderne woning met aangename tuin in Bavikhove! De woning ligt op een rustige ligging vlak bij het centrum van het dorp, vlak naast het plaatselijke schooltje en verderop de kerk. In enkele minuten ben je met de auto aan de N36 en N50, kortom een ideale locatie.

Nog niet volledig overtuigd van dit ontwerp? Wil je aanpassingen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering bij het ontwerp van jullie droomwoning.

Daarnaast vergezellen we je tijdens je bezoeken aan de verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je woning piekfijn af te werken, kortom, we ontzorgen je van ontwerp tot oplevering. De woning is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. We streven naar een energiezuinige woning met gunstig E-peil dat beter is dan de norm. Daardoor zou je ook een korting van maar liefst 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar kunnen verkrijgen. Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning.

De woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Eribo staat garant voor kwaliteit en de beste service ! Daarom bouwen we niet enkel je huis maar creëren we ook samen een thuis.

Contacter