Maison à vendre

315000€

4 chambres 207 mètres carrés

Immoweb code : 11373840
Immoweb code : 11373840

Aperçu

4 chambres
207 mètres carrés habitables
421 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze stevige halfopen bebouwing gebouwd in 1976 is een ideale kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met potentieel. Gelegen in een rustige buurt en vlakbij het centrum van Beernem en de Vaart, biedt deze woning drie slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Deze woning biedt mede dankzij de ligging de ideale basis voor een gezellige en warme thuis.

Wat meteen opvalt op het gelijkvloers is hoe lichtrijk het er is. De woonkamer is ruim en staat in verbinding met de veranda, voorzien van zonnewering. Waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt vanuit de ruime zuidgerichte tuin. De keuken, hoewel functioneel en voorzien van een fornuis met gasvuur, oven, frigo en aparte vaatwasmachine, kan worden aangepast aan persoonlijke smaak en behoeften. Vanuit de keuken is er ook zicht naar buiten.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel drie ruime volwaardige slaapkamers. Er is bovendien nog mogelijkheid om een extra kamer in te richten als dressing, thuiskantoor... Er is ook een badkamer op deze verdieping die mogelijk ingericht kan worden naar eigen wens en voorzien werd van een douchebad en lavabomeubel.

Een bijzonder voordeel van deze woning is de inpandige garage, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook voor extra opslagruimte of het opzetten van een werkplaats.

Het grote pluspunt van deze eigendom is de grote zuidgerichte tuin. Hier kunnen nieuwe eigenaars genieten van zonnige dagen, buitenactiviteiten org

Contacter