Maison à vendre

599000€

3 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 11178050
Immoweb code : 11178050

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
153 mètres carrés habitables
93 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. In de inkomhal zie je een beige XL-tegel, met de zwartgeschilderde originele trap. Hier is ook de deur naar de ruime kelder zit weggewerkt. Die is met z’n 40 m² enorm, betegeld en goed verlucht.

Via de dubbele glazen pivotdeur stap je de centrale eetkamer binnen. De keuken heeft en tijdloze en luxueuze look & feel, met z’n witte greeploze frontjes en werkblad in gemarmerd melamine. Je hebt hier aan het eiland een matzwarte spoelbak en veel kastruimte. De keukenwand is volledig geïnstalleerd, met een inductiekookplaat, recirculatiedampkap, oven, microgolf, koelkast met volwaardige diepvriezer, vaatwasser en heel wat laden.
Achter de tussenkamer heb je de ruime, lichte zithoek. De kamerbrede glazen schuifdeuren geven uit op het betegelde terras, met daarachter de fijne tuin met weinig inkijk, een perenboom én een kersenboom.

Op de eerste verdieping bevindt zich vooraan de master bedroom, op een verzorgde lichte laminaatparket die je hierboven in elke kamer en op de overloop terugvindt. Door de ensuite badkamer met z’n prachtige XL-tegel, inloopdouche met gefumeerd glas, hangtoilet en strak badkamermeubel mét spiegel, krijg je hier een echt hotelgevoel. Een tweede badkamer bevindt zich aan de tuinzijde, en heeft een ligbad, dubbele wastafel met meubel én een 2de hangtoilet.
Op de tweede verdieping heb je twee slaapkamers, inclusief een dakkapel. Via een trapladder in het luik heb je nog toegang tot een zold

Contacter