Maison à vendre

* 550000€

3 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11210826
Immoweb code : 11210826
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
398 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor wie op zoek is naar een volledig afgewerkte en ruime nieuwbouw BEN-woning in Berlare is dit een uitgelezen kan. Deze woning is voorzien van alle modern comfort en voldoet aan alle hedendaagse ventilatie- en energienormen. Voor wie aan de voorwaarden voldoet kan deze woonst gekocht worden aan 6% BTW ipv 21%!
Deze linker half open bebouwing is gelegen in een rustige straat en de zuidwest georiënteerde tuin grenst aan ‘de Turfputten’ (natuurgebied). De woning wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen (vloeren, keuken, sanitair, vloerverwarming met warmtepomp lucht-water, 16 zonnepanelen, aluminium buitenschrijnwerk, regenwaterput met aansluitingen, …). Op het gelijkvloers is er een inkom met trap, apart toilet, grote leefruimte, volledig ingerichte keuken, (was) berging, inpandige garage. Op de 1e verdieping vind je 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer (met ligbad – aparte inloopdouche en meubel). Het terras wordt aangelegd en de percelen worden gescheiden met een afsluiting. Voor de woning wordt zwarte kalksteen met enkele stapstenen voorzien. Er worden waterdoorlatende klinkers gelegd aan de garage.
Voor de snelle beslissers is er nog de mogelijkheid om inspraak te hebben in materiaalkeuzes (vloeren, sanitair, binnendeuren, …). De prijs is exclusief BTW en notariskosten.
Laat dit topaanbod niet aan uw neus voorbijgaan en neem snel contact met ons op voor meer info.

Ce bien fait partie du projet Turfputstraat

Contacter