Maison à vendre

5 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11333623
Immoweb code : 11333623

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
580 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze schitterende woning, gelegen in een rustige straat op fietsafstand van het bruisende centrum van Leuven, biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een praktische indeling.

Met zijn landelijk karakter en volledig instapklare staat bevindt de woning zich op een perceel van 5a77ca.

Bij binnenkomst betreedt men de woning via een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar een lichtrijke leefruimte met directe toegang tot de veranda. Verder bevindt zich een aparte, volledig uitgeruste keuken met aansluitend een berging en toegang tot de mooi aangelegde zuidwest georiënteerde tuin, waar je volop kunt genieten van rust en privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 5 mooie slaapkamers en 2 badkamers, wat deze woning ideaal maakt voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte en privacy.

Met een inpandige garage met twee parkeerplaatsen voor de deur hoef je je nooit zorgen te maken over parkeergelegenheid en heb je extra ruimte voor opslag.

Daarnaast is er nog een zolder voor extra opslagruimte en langs de buitenkant een extra bergruimte om tuingerief op te bergen.

Verder is de woning gunstig gelegen in de nabijheid van scholen, supermarkten en lokale handelaars. Bovendien bevindt zich de afrit E40 in de buurt, wat zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende steden en gemeenten.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in een prachtige omgeving.

Interesse? Neem contact met ons op voor me

Contacter