Maison à vendre

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11011459
Immoweb code : 11011459

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT BINNEN DE MAAND - OVEREENKOMST WORDT EERSTDAAGS GETEKEND

Virtuele rondleiding en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/boechout-heuvelstraat-30

Deze instapklare woning met 3 slpk, 2 badk, tuin en garage vinden we op een toplocatie in het hartje van Boechout. Alles is vlakbij: meerdere scholen, winkels, trein-tram-bus, horeca,... Afgelopen jaren werden al heel wat zaken vernieuwd: nieuwe ramen en garagepoort, condensatieketel, dak, dakisolatie en dakgoten.

We betreden de woning via de ruime inkomhal. Met de trap bereiken we de 1e verdieping. De woonkamer is zeer lichtrijk dankzij zijn grote raampartijen.

Daarnaast is er een geïnstalleerde keuken, uitgerust met oven, kookplaat e.a., met zicht op de tuin. Ook is hier een 1e badkamer, voorzien van douche, lavabo en toilet.

Op de 2e verdieping zijn er 3 volwaardige slpk (ca. 13,5m², 13,5m² en 8,5m²) en een badk, hier voorzien van een ligbad. Ook is er nog een zolder, toegankelijk via het zolderluik.

Op het glv vinden we een ruime garage en oprit (met elek. poort). Verder is er een apart toilet en een berging met plek voor wasmachine en droogkast. De woning wordt verwarmd met een energiezuinige gascondensatieketel.

In de zonnige zuidoost-tuin is het heerlijk vertoeven. Daarnaast is deze zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een praktische tuinberging achteraan. Beschikbaar: najaar 2024.

Contacter