Maison à vendre

289000€

5 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 10898662
Immoweb code : 10898662

Aperçu

5 chambres
250 mètres carrés habitables
750 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een renovatieproject? Dan is dit uw kans!

Deze woning bevindt zich in Wintam waar rust en groen centraal staan, waar u kunt genieten van de rust in uw eigen tuin. Daarnaast kan u fijn wandelen langs de vele bospaden en de prachtige dijk die zich om de hoek bevind.

Deze woning, oorspronkelijk bestaande uit twee afzonderlijke woningen, is omgevormd tot één prachtig geheel. Dit biedt u de mogelijkheid om er een kangoeroewoning van te maken, met niet één, maar twee trappen! Met een riante bewoonbare oppervlakte van 250m² biedt deze woning eindeloze mogelijkheden voor uw droomhuis.

Een prachtige tuin van maar liefst 750m² strekt zich uit achter de woning, met een idyllisch uitzicht op een weiland. Hierdoor geniet u altijd van privacy, zonder inkijk van andere woningen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid naast de woning voor één of twee auto's, en kunt u ook gebruik maken van de vrijstaande garage.

Troeven:
- Locatie
- Uitzicht op weiland
- Half open bebouwing
- Grootte van de woning
- Renovatie parel

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of bel ons op 052/20.05.05 voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomhuis!

Contacter