Maison à vendre

4 chambres 207 mètres carrés

Immoweb code : 11106682
Immoweb code : 11106682

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
207 mètres carrés habitables
648 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het centrum van Mariaburg-Brasschaat, aan de gezellige Rochuslei, vindt u deze charmante half open bebouwing op een ruim perceel van ca. 648m².

De bouwstijl is typerend voor het pittoreske Mariaburg en geeft het pand een flinke dosis karakter. De oorsprong gaat terug naar begin vorige eeuw. Door de jaren heen werd gemoderniseerd, maar met respect voor het verleden en de authenticiteit.

De ruime gang met prachtige voordeur en houten trap geeft je toegang tot de woning. Een ruime en moderne keuken is voorzien van alle comfort en vormt één geheel met de moderne uitbouw uit 2014.
De living bestaat uit twee mooie ruimtes met prachtige houten deuren en een mooie authentieke vloer. Verder op het gelijkvloers nog een apart toilet en toegang tot de praktische kelder.

Op de tussen verdieping treffen we de eerste van vier ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping een badkamer en de volgende twee slaapkamers waarvan één voorzien van lavabo en eigen toilet.
Op de tweede verdieping een ruime zolderkamer als vierder slaapkamer, hobbyruimte of speelkamer.

Een zuid georiënteerde tuin met een breedte van ca. 17m zorgt voor zonnige buitenruimte en beschikt over twee vergunde garages. Verder is er vooraan plaats om 3 wagens te parkeren.

Interesse? Neem snel contact en wij leiden u met veel plezier rond in deze prachtige woning.

Contacter