Maison à vendre

240000€

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11329584
Immoweb code : 11329584

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
302 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor deze perfect instapklare en gerenoveerde woning gaan we op zoek naar een investeerder aangezien de woning wordt verhuurd met een levenslang huurcontract. De huurprijs per maand bedraagt 750€ waardoor u als investeerder geniet van een netto rendement van 3% !

U komt de woning binnen in de aparte inkomhal die u rechtstreeks leidt naar de lichtrijke en gezellige leefruimte voorzien van een gashaard. De moderne keuken vormt één open geheel met de eetplaats. Als berging is er de technische berging met aansluiting voor wasmachine en droge frisse kelder. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog de eerste ruime slaapkamer met ingemaakte kast en de badkamer voorzien van lavabo in meubel, inloopdouche en toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime nachthal en de 2de slaapkamer met dressinghoek.

Dankzij de oprit en carport is er ook steeds voldoende parkeerplaats voor wagens. De gemakkelijk te onderhouden tuin is verzorgd aangelegd en voorzien van terras en tuinhuis voor het nodige tuinmateriaal.

PLUSPUNTEN :

+ EPC B

+ Elektriciteit conform

+ Vaste huurder die de woning perfect onderhoudt!

Contacter