Maison à vendre

549000€

2 chambres 270 mètres carrés

Immoweb code : 11360821
Immoweb code : 11360821

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
270 mètres carrés habitables
742 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtige karaktervolle architecturale parel in een topwijk in Dendermonde? Gevonden!

De lichtrijke ruime open woonkamer, het ruime en open gevoel, de grote oprit, de zon gerichte tuin en de unieke afwerking, zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft.

Indeling:
GLV: we komen binnen in een riante inkomhal (30m²) met veel potentieel en voldoende ruimte voor een vestiaire kast Deze geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer (69m²) met zicht op de zuid gerichte tuin (530m²). De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" en ruim gevoel. Daarnaast heb je de open keuken (15m²) met dampkap, kookplaat,koelkast en oven. Tevens is er een zitruimte omgeven door glaspartijen, waar je volledig tot rust kunt komen en genieten van de prachtige tuin. Verder komen we via de hal (3m²), bij het gastentoilet (3m²) en de dubbele garage (36m²). Er is nog een tweede keuken (14m²). 
1steV: via de nachthal (8m²), kom je in de 2 royale slaapkamers (37-38m²), waarin er zeker nog twee extra kamers mogelijk zijn. Verder is er nog het apart nachttoilet (2m²) en de badkamer (12m²) met ligbad en dubbele lavabo. 

Deze woning is ontworpen door een bekende architect uit Dendermonde, en is uniek in zijn soort. Bovendien is ze gelegen in een rustige wijk, met nauwelijks passage, maar op wandelafstand van het centrum van Dendermonde. 

Contacter