Maison à vendre

4 chambres 182 mètres carrés

Immoweb code : 10867638
Immoweb code : 10867638

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
182 mètres carrés habitables
820 mètres carrés de terrain

Description

Half open bebouwing

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een rustige locatie in Duffel bevindt zich deze half-open-bebouwing met vrijstaande garage op een perceel van 820 m2. Een zeer grote troef is de locatie waarbij u kunt genieten van een prachtig groen zicht t.g.v. achterliggend agrarisch gebied. Ondanks de landelijke ligging zijn nabije verbindingswegen makkelijk bereikbaar.
De bewoonbare oppervlakte van de woning beslaat circa 182 m², verdeeld over een gelijkvloers en twee verdiepingen. De inkomhal geeft o.a. toegang tot de eerste verdieping en een gastentoilet. Wanneer we onze ontdekkingstocht verder zetten op het gelijkvloers komen we terecht in de ruime woonkamer die naast een zit- en eethoek nog een extra ruimte heeft die vrij ingericht kan worden tot bvb. een speelhoek of bureau. Grenzend aan de leefruimte vinden we de keuken met aansluitende berging.
Zowel de keuken als de leefruimte geven toegang tot het terras en de tuin via een groot schuifraam. Deze overgang doet de grens tussen binnen en buiten vervagen.
Op de eerste verdieping vinden we een tweede gastentoilet, een bergruimte onder de trap, een badkamer met zowel bad als douche en drie ruime slaapkamers terug.
De trap naar de tweede verdieping leidt ons tot in de mooi afgewerkte zolderkamer dewelke naaste een 4e slaapkamer ook nog diverse andere invullingen kan bekomen.
Deze woning heeft niet alleen veel lichtinval, maar ook zeer gunstige ruimtes die allen tal van mogelijkheden bieden voor

Contacter