Maison à vendre

5 chambres 218 mètres carrés

Immoweb code : 10953788
Immoweb code : 10953788

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
218 mètres carrés habitables
191 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Virtuele tour: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-oude-terelststraat-19

Deze recent gerenoveerde woning (2021) met 4/5 slpk, oprit en tuin vinden we in de rustige Oude Terelststraat in Edegem, vlakbij invalswegen, openbaar vervoer, horeca, scholen en parken.

We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Momenteel is de glv verdieping ingericht als praktijkruimte. Deze ruimtes kunnen ook dienen als slpk/bureau/polyvalente ruimte. Verder is er nog een berging, wasplaats en 2 traphallen naar de bovenliggende verdieping. De tuin van 70m² is gezellig en onderhoudsvriendelijk.

Op de 1everdieping vinden we de lichtrijke leefruimte met eetplaats. De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis. Achteraan is nog een 2e verblijfsruimte met zicht op de tuin. De achtergevel heeft een moderne look door zijn grote glaspartij.

De 2e verdieping telt 3 slpk, waarvan de 2 grootste voorzien van ingebouwde kasten. De badkamer werd volledig afgewerkt met 'Mortex' en heeft een inloopdouche, lavabo en toilet.

De woning is voorzien van aluminium ramen met hoogrendementsglas en rolluiken. De woning wordt verwarmd met een gascondensatieketel. Daarnaast zijn de slpk + praktijkruimte vooraan glv voorzien van airco met warmtepomp. De parketvloeren werden recent opgeschuurd. Elektriciteit werd conform gemaakt.

Contacter