Maison à vendre

389000€

4 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 11367403
Immoweb code : 11367403

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables
245 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen eengezinswoning woning (151m²) met vier slaapkamers en aangelegde tuin toplocatie in (Elsdonk) Edegem!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, eetkamer, nachthal, badkamer, 4 slaapkamers, berging, zolder, kelder en tuin

Beschrijving: Welkom in deze woning, via de inkomhal met aparte gastentoilet, komen we in de lichtrijke woonkamer. Aansluitend komen we in de deels geïnstalleerde keuken en eetkamer, met zicht op de gezellige aangelegde tuin. Via de trap betreden we de nachthal, hier vinden we 1 ruime masterbedroom op parket en 2 gastenkamers. De badkamer is voorzien van een douche in bad met enkel wasmeubel en toilet. Via de nachthal begeeft u zich naar de 2de verdieping, waar er 1 zeer ruime masterbedroom (voormalige leefruimte) de mogelijkheid biedt om er 2 volwaardige slaapkamers van te maken. Ook is hier nog een bergruimte met toegang naar de zolderruimte. Tot slot is de prachtige aangelegde tuin (N-oriëntatie) met terras en tuinhuis, de ideale plaats om tot in de late uurtjes te genieten van de zon.

Bijzonderheden:
- toplocatie in Edegem (Elsdonk)
- aangename en ruime aangelegde tuin
- kelderberging

EPC: 316 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kij

Contacter