Maison à vendre

435000€

2 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11245842
Immoweb code : 11245842

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
1100 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Authentieke woning in cottage-stijl op 1100 m²

Deze karakteristieke woning bevindt zich op wandelafstand van Hof De Bist. Door de centrale ligging en toegang tot belangrijke verbindingswegen bevindt deze woning zich op een toplocatie. De bouw van de woning is circa 1920 afgerond. Bij de bouw van de woning is veel aandacht gespendeerd aan de bouwstijl, zo is de woning gebouwd naar de typische cottage-bouwstijl. Doordat de woning met handwerk en vakmanschap is gebouwd komt de karaktervolle stijl naar boven. Van de charmante stijl van de woning kunnen we binnenin de woning ook nog genieten. Zo is bijvoorbeeld de authentieke houten vloer in de leefruimte intact gebleven.

Bij het betreden van de woning komen we via de inkomhal met apart gastentoilet in de warme leefruimte. De leefruimte (ca. 43 m²) geniet van zeer veel lichtinval door de grote raampartijen.
Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de keuken met toegang tot de ruime tuin. In de tuin bevindt zich een pakhuisruimte dat gebruikt kan worden als garage of tuinhuis. Dit prachtig pakhuis is in zijn oorspronkelijke staat gebleven.

Op de eerste verdieping vinden we de badkamer en twee ruime slaapkamers (elk ca. 13 m²) waarvan één met dressing terug. Hiernaast kan via de trap de zolderruimte bereikt worden. Deze zolderruimte (ca. 17 m²) kan nog worden ingericht als slaapkamer.

De woning op het perceel naast deze woning wordt tevens te koop

Contacter