Maison à vendre

540000€

4 chambres 174 mètres carrés

Immoweb code : 11407595
Immoweb code : 11407595

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
174 mètres carrés habitables
694 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante eigendom werd voltrokken in de jaren '50 maar onderging in 2018 een grondige renovatie. Zo werd de woning voorzien van vloerverwarming, nieuwe leidingen doorheen de gehele woning en werd er een nieuw (geïsoleerd) dak geplaatst.

Bij het betreden van de woning merken we meteen het open karakter op. Aan de linkerzijde van de inkom vinden we de ruime leefruimte, met bureauruimte, dewelke uitgeeft op het uitnodigende terras. Aan de rechterzijde van de inkom vinden we de eetkamer die de verbinding vormt naar de open keuken. Deze laatste werd eveneens vernieuwd en is uitgerust van alle hedendaagse voorzieningen. Aansluitend vinden we nog een praktische berging/werkplaats. Een apart toilet en de toegang tot de kelder vervolledigen het gelijkvloers.

Via de overloop op de eerste verdieping hebben we toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Eén slaapkamer hiervan doet momenteel dienst al dressing. De badkamer is voorzien van ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel. Absolute troef hier is het zicht op de tuin en het achterliggende groen. Via een vaste trap bereiken we nog een vierde slaapkamer die is voorzien van Velux-balkon.

Het perceel werd rondom fraai aangelegd met een terras op verschillende niveaus, de tuin die uitgeeft op achterliggend groen en natuurlijk het zwembad. Naastliggende vinden we nog een bijgebouw dat werd ingericht als tiny house.

Contacter