Maison à vendre

519999€

4 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11276852
Immoweb code : 11276852

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
600 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze net afgewerkte nieuwbouwwoning is een privéproject, uitgevoerd door lokale aannemers met de allerbeste materialen. De andere grootste troeven zijn de vier ruime slaapkamers, een grote tuin en een prachtig zicht op de achterliggende weiden.

De woning combineert een moderne uitstraling met klassieke bouwmaterialen. Beneden liggen achter de inkomhal een ruime, lichtrijke living en open keuken uitgerust met Miele toestellen (52 m²), een ruime berging, een inpandige garage, een gastentoilet en een slaapkamer of bureau met polyvalent in te vullen extra ruimte (douche/dressing/berging/…). De marmeren trap leidt naar een nachthal boven met drie ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche en bad) en een apart toilet.

De buitenaanleg werd volledig uitgevoerd met een dubbele oprit, laadstation, afsluitingen en een ruim terras (25 m²) dat uitgeeft op de royale achtertuin. De woning voldoet aan de energienormen van een BEN-woning met een E-peil < 20, onder meer door de 14 zonnepanelen (5450 kWh!). Hierdoor geniet u ook van 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing.

Uitstekende ligging halfweg de dorpscentra van Ertvelde en Rieme, met vlotte bereikbaarheid naar R4 en E34.

Vraagprijs 550.000 EUR exclusief BTW en kosten, vrij bij akte. Kan u aan 3% registratierechten kopen (enige eigen woning)? Vraag dan naar de mogelijkheden om de totaalprijs te drukken!

Meer inlichtingen of een afspraak voor bezichtiging maken kan telefonisch via 0479/42.52.36. GEEN makelaars aub.

Contacter