Maison à vendre

365000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 10991171
Immoweb code : 10991171

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
499 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze bijzonder karaktervolle woning met een netto bewoonbare oppervlakte van 190 m² is gelegen langs de Weg naar As ter hoogte van nummer 142, op een perceel van 4a 99ca. Het centrum van Genk ligt hier op wandelafstand/fietsafstand, met alles vlakbij zoals winkels, scholen, eetzaakjes, het openbaar vervoer, het Molenpark,..Het station ligt op slechts een anderhalve kilometer, de E313 is vlot bereikbaar.

De woning werd de laatste jaren voortdurend gerenoveerd en uitstekend onderhouden, zodat men hier zo kan inhuizen zonder dat dringende werken aan de orde zijn. Ondermeer volgende werken zijn hierbij uitgevoerd: vernieuwing hellend dak met isolatie, ramen, binnendeuren, zeer recent nog vernieuwing van de dakbekking van het plat dak met nieuwe koepel, aanleg tuin en terras, installatie zonnepanelen, aanpassing elektrische installatie,..
Bij het uitvoeren van de werken werd steeds de nodige aandacht geschonken aan het behoud van het authentieke stijlvolle art-deco karakter, herkenbaar in een aantal elementen zoals de typische gevel - opnieuw in zelfde stijl opgetrokken voor de bestaande gevel, met behoud van zijn specifieke vormen - de statige trap, de schuifdeur met glas in lood tussen zit- en eetruimte, de mooie lichte vloeren,..

INDELING:
- buiten:
Via de poort in de haag, die het perceel volledig afschermt van de weg, bereikt men het perceel met vooraan een netjes beklinkerde oprit met ruimte voor twee wagens. De netjes verzorgde gevel en perfect onderhouden voortuin g

Contacter