Maison à vendre

895000€

4 chambres 341 mètres carrés

Immoweb code : 11314470
Immoweb code : 11314470

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
341 mètres carrés habitables
165 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen tussen de Oude Beestenmarkt en de Visserij treffen we deze prachtige herenwoonst aan.
We betreden de woning via de charmante inkomhal, deze wordt getypeerd door de authentieke vloeren en de siermoluren aan het plafond. Via deze inkomhal komt u tot bij de traphal die u doorheen de verschillende vertrekken van de woning leidt. De woning omvat een bewoonbare oppervlakte van 341 m² waarbij elke ruimte gekenmerkt wordt door mooie volumes waarbij er tal van authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Zo kan u onder andere een prachtige marmeren schouwmantel in de voorste kamer bewonderen, alsook kan u bij het weghalen van het tapijt een mooie parket terugvinden. Door de mooie raampartijen geniet u van aangenaam lichtinval doorheen de gehele woonst.
Bovendien is de woning volledig onderkelderd. Verder doet de eerste verdieping momenteel dienst als naaiatelier, deze ruime kamer kan gerust opnieuw opgedeeld worden als twee ruime slaapkamers. De kamer vooraan kan als master voorzien worden met de ensuite badkamer.
Op de tweede verdieping geniet de woning nog van twee ruime slaapkamers en een badkamer. Hierboven situeert de zolder zich, deze kan perfect ook als extra slaapkamer ingericht worden.
Als kers op de taart geniet u op het gelijkvloers van een mooie stadstuin met opbergplaats waar het bij zonnig weer aangenaam vertoeven is. Mits de nodige renovatie maakt u van deze herenwoning een ware parel in haar segment. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer

Contacter