Maison à vendre

365000€

4 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 11327639
Immoweb code : 11327639

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
95 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze leuke stadswoning wacht op een eigenaar die de laatste hand legt aan de transformatie tot een droomhuis.

Welkom in de Zalmstraat 81, waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

Een van de verborgen schatten van deze woning is de rustige omgeving. De Zalmstraat staat bekend om zijn vredige sfeer en wordt in de zomer omgevormd tot een leefstraat. Hier kun je genieten van de rust terwijl je toch dicht bij alles bent wat Gent te bieden heeft. Kortom een toplocatie in de bruisende Macharius-Heirnis wijk, vlakbij de Visserij en dichtbij het openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Een ideale locatie en benieuwd wat de woning nog te bieden heeft? Lees dan zeker even verder!

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal die toegang verleent naar de leef- en eetruimte, alsook de kelder.
We spreken van een charmante leefruimte met plankenvloer en een open doorgang naar de lichtrijke eetruimte. Achteraan op het gelijkvloers bevinden zich de keuken en badkamer.
Verder zijn er nog vier royale slaapkamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping en als kers op de taart is er nog een zeer gezellige buitenruimte.

Terwijl enkele opfrissingswerken al zijn voltooid (dak + isolatie, bovenste slaapkamers en elektriciteit), is hier een unieke kans om uw stempel te drukken en deze woning naar eigen smaak af te werken. Maar maak je geen zorgen, de woning is volledig leefbaar in zijn huidige staat, waardoor je tijd en ruimte hebt om je renovatieplannen uit te werken.

Dit is een z

Contacter