Maison à vendre

395000€

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11342761
Immoweb code : 11342761

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
125 mètres carrés de terrain
Disponible le : 30/06/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een woonst die u zelf nog kan omtoveren tot uw droomwoning? Zoek niet verder, want dan is deze topper misschien iets voor u!

De woning is gelegen in de Forelstraat te Gent, vlakbij de visserijvaart! Een centrale ligging, op doenbare afstand van verschillende faciliteiten en invalswegen. Bent u reeds verkocht door de locatie? Lees zeker verder, want de woning heeft nog veel meer te bieden.

De volgende troef is de indeling van deze karaktervolle woonst met unieke elementen en hoge plafonds. Zo komt u de woning binnen in een ruime inkomhal, die toegang verleent naar de leefruimte, keuken, kelder en eerste verdieping.
De ruime en volumineuze leefruimte is ook nog eens lichtrijk en beschikt over een leuke zit- en eethoek. Verder is er de keuken met uitzicht op de tuin!

Op de eerste verdieping bevindt zich een eerste ruime slaapkamer en badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers.
En last bus not least is er ook nog een derde verdieping, de zolderverdieping.

Ook nood aan buitenruimte? Goed nieuws, want deze mooie burgerwoning beschikt ook over een leuke en gezellige stadstuin!

Wil u de handen uit de mouwen steken en deze karaktervolle woonst omvormen tot uw nieuwe thuis?
Contacteer ons via 0479 18 89 68 en plan uw bezoek in bij Elise Vandewattyne. Graag tot snel!





Contacter