Maison à vendre

355000€

4 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11320181
Immoweb code : 11320181

Aperçu

4 chambres
170 mètres carrés habitables
242 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOOP ONDER INSTELPRIJS***

Deze gerenoveerde instapklare woning met een weelderige tuin is gelegen op een voortreffelijke locatie, waar rust en groen samenkomen, op slechts enkele minuten fietsen van het bruisende centrum van Gent. Gelegen aan de Thomas Edisonstraat, naast een sfeervol open plein en omringd door scholen en winkels, biedt deze woning het beste van twee werelden.

Bij het betreden van de woning verwelkomt een ruime hal met een aparte trap en toegang tot de kelder. De gezellige woonruimte, met een karakteristieke erker aan de voortuin, nodigt uit tot ontspanning en samenzijn.

De volledig geïnstalleerde woonkeuken, komt uit op het zonnige terras, de weelderige tuin en berging. Op het gelijkvloers is tevens een gloednieuwe badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote hoofdslaapkamer, twee comfortabele kinderkamers.

De kers op de taart is de tweede verdieping, met een ruime slaapkamer van maar liefst 24m². Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor de woning niet alleen energiezuinig is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging! BEL TAHIR: 0488/10.98.67

*** Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Contacter